In huis

Voorheen was vloerverwarming uitsluitend toepasbaar in ruimten met een betegelde vloer (plavuizen, natuursteen) zoals de badkamer, tegenwoordig is echter veel meer mogelijk. Veel nieuwe vloerbedekkingmaterialen (waaronder zelfs diverse tapijtsoorten!) lenen zich uitstekend voor een prima warmtegeleiding. Ook onder vloeren die bedekt zijn met marmoleum, pvc of andere materialen is vloerverwarming mogelijk.

Evenmin is altijd een cementen ondervloer vereist, waardoor ook in uw oude of te renoveren woning met een houten ondervloer vloerverwarming een optie is. Vraag ons gerust om advies.

Kortom, vloerverwarming is mogelijk in nagenoeg alle ruimten. Denk bijvoorbeeld ook aan de serre, waarin een radiator ontsierend is, kantoor aan huis, een atelier of aan kleinere ruimten waarin de toepassing van vloerverwarming ruimtewinst oplevert.

Flexiheat adviseert u graag bij de keuze voor vloerverwarming en vloerbedekking en berekent voor u wat deze betekent in termen van kosten en benodigde tijd om een en ander aan te leggen.

Flexiheat - specialist vloerverwarmingBel ons voor een vrijblijvende afspraak!