Flexiheat: specialist in vloerverwarming

Wij zijn een klein bedrijf met een groot gevoel voor onze klanten. Liever dan dat we via folders en opdringerige reclame van de daken schreeuwen hoe geweldig we zelf zijn, gaan we rustig met u aan tafel om te kijken hoe we het voor u geweldig kunnen maken. Daar beleven we plezier aan en daar halen we onze voldoening uit. Je zou het een typisch Rotterdamse aanpak kunnen noemen. Behalve een flinke dosis nieuwsgierigheid naar uw wensen, nemen we steevast mee:

Ervaring

Al vijftien jaar ervaring in het adviseren over en plaatsen van vloerverwarming. Vanwege onze achtergrond in de woninginrichting hebben we niet alleen kennis over verwarming en vloeren, maar ook gevoel voor esthetiek: het oog wil immers ook wat.

Veelzijdigheid

Badkamers, serres, keukens, stuurhutten, complete appartementen, kantoren en binnenvaartschepen: we kunnen veel meer dan alleen een badkamer verwarmen.

Service

Geen loze kreet, maar iets dat in onze manier van denken en handelen tot uiting komt. U moet het echter zelf ervaren: onze relatie houdt niet op na de betaling van de laatste factuur, we hechten eraan dat u blijvend plezier beleeft aan uw vloerverwarming.

Flexibiliteit

We plaatsen in heel Nederland en België, maar mocht u plannen hebben voor vloerverwarming in bijvoorbeeld een tweede huis in Frankrijk, schroom ook dan niet om contact op te nemen. Misschien kunnen we u zelfs van dienst zijn met een bouwpakket!

Behoefte om eens verder te praten? Bel 010 – 292 06 52 of mail ons gerust! info@flexiheat.nl